وبسایت علی اکبر مظاهری

mazaheriesfahani@gmail.com
وبسایت علی اکبر مظاهری

mazaheriesfahani@gmail.com

مشاور و مدرس حوزه و دانشگاه

کانال تلگرام از زبان مشاور
جهت دیدن کانال تلگرام "از زبان مشاور" روی عکس کلیک کنید
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
بایگانی

تست شخصیت 1

شنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۵۲ ب.ظ

    تست شخصیت سنجی برای ازدواج؛ آری یا نه؟

در سال های اخیر، پدیده ای در عرصه ازدواج پدید آمده است به نام «تست شخصیت» که هدفش سنجش روحیات و وضعیت خانوادگی و اجتماعی دختر و پسر است که آیا تناسب لازم را برای ازدواج دارند یانه.

اصل این پدیده، مثبت است، اما «اماها و اگرها»یی دارد که توجه به آن ها، برای استفاده مطلوب از آن، ضرورتی حتمی است.

برای گرفتن این تست ها و نیز پرکردن فرم های نسبت سنجی میان دختر و پسر برای ازدواج، باید حد معینی تعیین کرد و میزان محدودی قائل شد؛ مثلا به اندازه آزمایش های پزشکی....

در قلمرو پزشکی، برای تشخیص بیماری ودرمان آن، آزمایش هایی را انجام می دهند که مفید و بلکه لازم است، اما تشخیص نهایی و تعیین نوع درمان و دارو، به عهده پزشک حاذق است. آزمایشگاه و نتایج آزمایش، بدون معاینه و کاوش و تتشخیص طبیب حکیم، نوع درمان و دارو را معین و تجویز نمی کند، بلکه این ها علائمی است که طبیب را در تشخیص بیماری و درمان آن کمک می کند.

تست ها و فرم های ازدواج، هرگز نتیجه قطعی را در تشخیص به صلاح بودن یا به صلاح نبودن یک ازدواج و همتایی و یا ناهمتایی دختر و پسر برای ازدواج، تعیین نمی کند، بلکه این مشاور حکیم است که نتیجه را تشخیص می دهد.

این را می دانیم که برخی از آزمایش های آزمایشگاه های پزشکی، نتیجه را اشتباه نشان می دهند. تست ها و فرم های ازدواج نیز همین گونه است. اگر هم آزمایش های پزشکی، نتیجه را درست اعلام کند، باز پزشک از معاینه دقیق، معاف نیست و اوست که باید علت و نوع بیماری را کشف کند و دارو و درمان را دستور دهد.

تست ها و فرم های ازدواج نیز ای بسا که نتیجه را اشتباه نشان دهد. اگر هم نتیجه را درست بنمایاند، کار تمام نمی شود. و این مشاور دانا و ماهر است که باید با مشاوره عالمانه و صبوران و همه جانبه، تشخیص همتایی یا ناهمتایی دختر و پسر برای ازدواج را اعلام کند. و البته تصمیم گیر نهایی، در این باره، خود دختر و پسر و خانواده هایشان اند.

  • ۹۵/۰۵/۱۶
  • علی اکبر مظاهری

نظرات  (۲)

با سلام و احترام،

ازدواج دارای ابعادی هم روحی روانی و هم جسمانی است، و نمی توان با نسخه پیشی و قلم و کاغذ صرف به بررسی آن پرداخت. روح انسان بسیار پیچیده تر از جسم آن است. در نتیجه بررسی و کشف و درمان آن بسیار پیچیده تر و متفاوت تر از جسم می باشد.

با تشکر

پاسخ:
سلام و تحیت. سپاس از شما و حضور روانشناسانه تان.
سلام و احترام خدمت استاد گرامی

اشاره واقعا بجایی است.  سپاس بابت مطلب آگاهی بخش تان. 
پاسخ:
سلام و نور. سپاس از شما و حضور آگاهانه تان.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">