راویان ازدواج (2)
» راویان خوب برای ازدواج (2) دختران و انتخاب همسر (13)
«راویان ازدواج»، کسانی اند که برای ازدواج جوانان اقدام می کنند. نخستین کار ایشان، بلکه کار اصلی شان، معرفی بی همسران به یکدیگر است.
در عصر اسلام، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، بنیان این این کردار نیکو را نهاد. به واقع، این «سنت حسنه»، از حسنات سیرت رسول الله است.
بنده همیشه گفته ام و می گویم که در عصر پیامبر، در مدینه النبی، مشکلی به نام ازدواج وجود نداشت؛ با آن امکانات مادی اندک.
نمونه ای موفق
زهرا خانم، خانمی است ...مؤمن و میانسال. قلبش باور کرده که راوی ازدواج بودن، ثواب دارد و خدا و پیغمبر را خشنود می کند.
او نه سایت دارد، نه تشکیلات، نه بودجه، نه سازمان. همه ابزار او یک دفترچه است و یک قلم. همین! و البته قلبی سرشار از ایمان و همتی بلند و عزمی استوار.
زهرا خانم، نام دختران و پسران بی همسری را که می شناسد یا به او معرفی می کنند، در دفترجه اش می نویسد، با مشخصات آنان. و با ذکاوت خدادادی اش، آنان را نسبت سنجی می کند و به شکل های گوناگون به هم معرفی می نماید.
آشنایان به او امید دارند. برای ازدواج جوانانشان به او مراجعه می کنند. بیشترین مراجعانش مادران و بستگان پسران مجرد اند.
زهرا خانم، در معرفی هایش، بیشتر «معرف» است تا « مؤید». کار تحقیق و رسیدن به نتیجه را به عهده خود خانواده ها و پسران و دختران می گذارد. گاهی تأیید هم می کند، اما با احتیاط.
کار زهرا خانم، با همان دفترچه و قلمش و ایمان و همتش، نتایج شایانی را ثمر داده است که، در قیاس با برخی سازمان ها و سایت های نامدار، موفق تر بوده است.
برخی از ازدواج های موفقی را که با معرفی زهرا خانم شکل گرفته اند، دیده ام. درود خدا بر این بانوی باایمان و بلندهمت.
نیاز امروز جامعه ما
اکنون جامعه ما به زهرا خانم ها ( ونیز علی آقا ها) سخت نیازمند است. جامعه ای که تعداد مجردان نیازمند ازدواجش از مرز ده میلیون نفر گذشته است.
{ادامه دارد}
با سلام و احترام،
بنده هم تو دوستان و آشنایانم افرادی را که می شناسم که اقدام به این کار می کنند اما متأسفانه ناشیانه!
اما استاد یه سؤال دارم آیا این کار بدون شناخت افراد کار درستی است؟ آیا بهتر نیست هر کس در مورد افراد نزدیک و دوستان خود که شناخت دارد، اقدام به این امر خیر کنند و در مواردی که شناختی روی افراد ندارند، حتی معرفی هم نکند.
با تشکر از استاد و پدر دلسوزمان