جایگاه روان پزشکی
جایگاه روانپزشکی
#نویسنده_و_مشاور: #علی_اکبر_مظاهری
یادداشتهای یک مشاور
مشاورهٔ طلاق
پرسش
آقای تربتی، که از فرهنگیان فرهیختهٔ استان اصفهان است، دربارهٔ مطالبی که در موضوع طلاق، در رسانههایمان مینویسیم، گفته و پرسیده است:
درود خدا بر شما. چقدر مطالب زیبا و لازمی را بیان میفرمایید! ولی باز شاهد خبرهای ناراحتکنندهای هستیم. مثلاً خبر طلاق آقا و خانم... .
چه باید کرد؟
پاسخ ما
سلام خدا و فرشتگان بر شما که چنین اندیشناک زندگی مردماناید.
طلاق ایشان را «ناروا» میدانم. تلاشم برای پیشگیری از آن، ثمر نداد. سالهای پیش، ریشهٔ اصلی مسألهشان را به هر دو گفتم: بیماریهای اعصاب و روان. و هر دو را به روانپزشک ارجاع دادم. اما فرهنگ حاکم بر اندیشهٔ جامعهمان مانع حل مسأله شد. هر دو، با اصرارهای پیگیرانهٔ من، نزد روانپزشک رفتند و درمانشان شروع شد. مدتی دارو مصرف کردند. نتیجه مثبت بود. با اینکه به ایشان گفته بودم خبر مراجعهٔ به روانپزشکتان را به هیچکس نگویید؛ هیچکس و هیچکس، و توضیح دادم که بسیاری از مردم فکر درستی در اینباره ندارند، اما افشا کردند و چنین شد که دخالت اطرافیان کار خود را کرد و عزم ایشان را سست کرد.
آقا میگفت: فلان عالِم گفت: این قرصها را دور بریز و به خدا توکل کن. و شد آنچه نباید میشد. درمان را رها کردند، تا اینکه کارشان به طلاق کشید. افسوس!
بزرگترین عامل و دانهدرشتترین سبب طلاقشان همین است.
اکنون شاید دیر شده باشد، اما هنوز هم اگر بخواهند اصلاح کنند، چارهٔ کار همین است؛ مراجعه به روانپزشکی دانا و توانا و انجام یک دوره دارودرمانی.
۱۲ آذر ۱۴۰۲
ما را در رسانههایمان دنبال کنید 👇
🌐 http://zil.ink/mazaheriesfahani?v=1
- ۰۲/۰۹/۲۸